Başkan Yakar'dan Bayram Hediyesi

Başkan Yakar

Gönen Belediyesi Yaz Spor Okulları içinde yer alan yüzme kursunu başarı ile tamamlayanlara sertifikalarını veren Başkan Yakar, sertifika törende düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere de ödüllerini dün başkanlık makamında düzenlenen ayrı bir t

Gönen Belediyesi Yaz Spor Okulları içinde yer alan yüzme kursunu başarı ile tamamlayanlara sertifikalarını veren Başkan Yakar, sertifika törende düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere de ödüllerini dün başkanlık makamında düzenlenen ayrı bir törende verdi. Törene hediye kazanan öğrencilerin aileleri de katıldı.

Gönen Belediyesinde gerçekleşen ödül töreninde çocukları tek tek tebrik ederek ödüllerini veren Başkan Yakar çocukların her biri ile yakından ilgilendi. Onlardan başarılarının devamı konusunda söz de alan Başkan Yakar çocukların aileleri ile de sohbet etti.

Valilerin Başkan Yakar’dan spor alanlarının çoğalması konusundaki beklentilerini aktarmasından sonra Başkan Yakar, spor tesisinin başladığını, ilk etapta çok gerekli olan futbol sahasının tamamlandığını ve sırası ile bu alanda diğer spor dallarının da yapılmasın imkân tanıyacak sahaların inşa edileceğini söyledi. Erkek öğrencilere birer kol saati hediye eden Başkan Yakar, kız öğrencilere de birer kırtasiye seti hediye etti.  



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı